dilluns, 21 de gener del 2008

ARTICLE APAREGUT A LA PÈGINA WEB DE LA COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT

UN NOU ESPERIT CAMPANER, ELS CAMPANERS DE SAGRA. VISITA DE LA COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT.

El pasat dissabte 19 de gener amb motiu de les festes de Sant Antoni Abat a la població de Sagra (Alacant), una representació de la Colla de Campaners d’Ontinyent feu una visita a la recent, il·lusionada i estimable colla de campaners de Sagra formada per l’actualitat amb tres socis pero amb el recolzament de tot un poble.


Per part de l’entitat ontinyentina s’explicà la tradició campanera dipositada a la capital de la Vall d’Albaida i s’intercanviaren impresions sobre el patrimoni campaner entre les dues poblacions Ontinyent i Sagra així com la voluntat i treball de dur a terme una colla de campaners.



Els campaners de Sagra formen en l’actualitat un nou esperit campaner amb gran voluntat, il·usió i entusiasme que, com no, deu ser recolzat per la resta de colles campaneres i obrir la porta fent camins a noves arrels campaneres, és un gran honor i objectiu per a la Colla de Campaners d’Ontinyent treballar en únio, amistat i per les nostres benvolgudes campanes.



Durant les poques hores que estiguerem visitant aquesta població ens varem endur el més agradable de la terra, eixe tracte i estima ho foren tot i des d’aquestes linies donem el nostre gran suport i ànim per seguir endavant sobretot per arrels i generacions joves que, malgrat la societat de hui en dia, valoren molt positivament el fet de potenciar i gaudir el que els nostres avantpassats ens deixaren per tal de continuar el cicle de la vida en el patrimoni campaner.



Ara queda continuar eixa gran amistat iniciada. Vicent, Josep i Felipe; ens teniu per al que vulgau, sobretot teniu a les vostres families al vostre costat i a tot un poble que vos recolza. Ànim i endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada