diumenge, 30 d’agost del 2009

Dissabte 26 i diumenge 27 de setembre



Salutacions de nou, amics campaners!

Més avall teniu tot el programa d’actes previst per al proper encontre de campaners, que tindrà lloc els propers 26 i 27 de setembre, amb motiu de la restauració i ampliació del conjunt de campanes del campanar de la Vila d’Ontinyent.
La Colla de Campaners d’Ontinyent i la Parròquia de l’Assumpció de Santa Maria us ofereixen de forma gratuïta allotjament dissabte per la nit, per a tots aquells que ho desitgeu, a la Casa d’Exercicis Espirituals situada a l’Ermita de Santa Anna, un meravellós paratge tranquil i prop de la ciutat: un edifici amb més de cent llits, dutxes, menjador, saló d’actes, capella i cuina. Per a gaudir d’aquest allotjament ens heu de confirmar la vostra estància i número d’assistents el més aviat possible, per preparar les respectives habitacions.
Així doncs, dintre del programa d’actes, al qual comptem amb vosaltres en la seua totalitat, ens heu de confirmar el més aviat possible, quanta gent vindreu per preparar també el sopar i dinar de dissabte. Esperem que el programa siga del vostre agrat i ens agradaria comptar de cor amb la vostra presència per fer d’aquest gran esdeveniment una gran unió formada per les nostres estimades i benvolgudes campanes.
Us esperem el proper 26 de setembre a Ontinyent!. Un gran abraç de tota la Colla de Campaners d’Ontinyent.




Programa d’actes amb motiu de la benedicció, restauració i ampliació del conjunt de campanes del campanar de l’Església de l’Assumpció de Santa Maria
Encontre de campaners



Dissabte 26 de setembre

11:00-12:00 Recepció i acollida de les diferents colles campaneres a la Plaça de la Coronació (als campaners que hagen confirmat allotjament, se’ls acompanyarà a l’alberg corresponent).
12:00-14:00 Visita a diferents punts d’interés de la ciutat, així com a diferents museus. Les visites aniran a càrrec dels tècnics de la regidoria de turisme de l’EXCM ajuntament d’Ontinyent.
14:30 Dinar gastronòmic de productes típics d’Ontinyent.
17:00-17:30 Presentació de l’encontre, de les diferents colles participants, de la Colla de Campaners d’Ontinyent i del patrimoni campaner de la ciutat. L’acte tindrà lloc al Centre parroquial de Santa Maria.
17:30-19:00 Visites a les diferents esglésies i campanars de la població.
20:00 Acte de benedicció de les noves campanes i restauració de la resta del conjunt. L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça Major de la ciutat. Al final d'aquest, prèvia petició, les diferents colles campaneres que ho desitgen podran interpretar els tocs tradicionals de la seua població.
22:30 Sopar de germanor i acomiadament per a les colles que no s'hi allotgen.

Diumenge 27 de setembre

9:00 Missa a Santa Anna per aquelles colles allotjades a l’alberg.
9:30 Esmorzar i acomiadament.

5 comentaris:

  1. una pregunta les campanes més menudes de sagra aplegegeu per a voltejar-les a ma o ho feu en cordes? o com?

    ResponElimina
  2. les tres campanes es toquen a manotades, el campanar es massa menut i a més elles estan massa baixetes per a fer-ho en corda

    ResponElimina
  3. que feu per voltejar a ma apageu el cuadre de campanes de llum o com ho feu es que açí tením els mateixos motors vells.I m´agradaría saber si es te que fer algo especial.

    ResponElimina
  4. per a voltejar apaguem el cuadre de campanes de manera que res funciona, tamvé tenim intal·lat des d'aquest estiu un cuadre d'interruptors que permeten connectar les campanes des de la mateixa sala de manera que a falta de campaners poden voltejar unes a ma i les altres a motor, en aquest cas com que no es pot llevar la llum tenim un interruptor que apaga exclusivament el toc de les hores. Normalment també les campanes que van a ma els llevem les corretges per a que voltegen mes fines

    ResponElimina
  5. jo soc campaner i toco sense cap molestia de les cordes, a part que van amb boto

    ResponElimina