dissabte, 7 de juliol del 2012

Trobada de Campaners


La Vall d’Albaida, juny de 2012



Estimats Campaners,



Totes les colles de Campaners de la Comunitat Valenciana compartim una mateixa passió, fer sonar les Campanes manualment i que aquestes inunden l’aire dels nostres pobles i ciutats comunicant a tota la ciutadania els esdeveniments que ens marquen com a societat i com a poble.



Tots els pobles i totes les Colles de Campaners són importants per igual, no importa si el poble és més gran o més menut, si és un Campanar més o menys important, si la colla té un membre o cent, si les Campanes són antigues o no… tots hem fet i fem, que es recupere el Toc Manual de Campanes, cadascú com pot i amb molt d’entusiasme i esforç.



A la Comunitat Valenciana podem estar contents del potencial campaner que tenim. Ara ja és  hora de pegar un pas endavant que unixca tot este esforç.



Les Colles de Campaners d’Ontinyent i Albaida vos proposem un encontre per al proper dia 14 de juliol, amb un objectiu clar, fer alló que hem dit en tantes ocasions i que encara no havia arribat el moment, constituir oficialment la Federació de Colles de Campaners de la Comunitat Valenciana, del Gremi de Campaners o com democràticament decidim dir-li, este serà el punt principal de l’encontre que celebrarem a Albaida. És l’hora de posar tot l’esforç en  unir-se, tots fem falta i ningú sobra, entre tots ho sabem tot, per tant, vos animem a que s’uniu a aquest projecte que ens ajudarà a que les Campanes i el Toc Manual, tinguen en la societat la importància que es mereixen.



Vos esperem en Albaida el dissabte 14 de juliol de 2012.


PROGRAMA,



09:45h Encontre a la Plaça Major.



10:00h Assemblea General Constitutiva amb el següent ordre del dia.



1-Constitució de la Junta Gestora de la Federació de Colles de Campaners de la Comunitat Valenciana.



2-Exposició de les activitats de les Colles. Per tal de fer-ho el més fluït possible, cada Colla disposarà de 5 minuts.

Tindrem un projector per a les Colles que ho desitgen. Si és el cas, per favor aviseu abans del dia 13 per poder organitzar-nos, al correu campanersalbaida@hotmail.com o al telèfon, 617 030 616.



12:00h Visita turística a Albaida.



         -El Campanar de l’Assumpció

         -L’Església Arxiprestal

         -El museu de Titelles

         -El museu de Betlems



14.00h Compartirem un dinar de germanor per celebrar el futur prometedor del camí que hem encetat tots junts.



         Preu: 13 euros per persona.



         S’ha de fer un ingrés abans del dia 12 de juliol al número de compte  2045 6012 73 0000372050 posant el nom de la Colla i membres que desitgen dinar i després confirmar que s’ha fet l’ingrés al correu campanersalbaida@hotmail.com o al telèfon, 617 030 616.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada