dilluns, 21 d’abril del 2008

VISITA A EL TORO, BARRACAS, JÉRICA I BEJÍS





EL PASSAT 18, 18 I 20 D'ABRIL UN DELS CAMPANERS DE SAGRA, VICENT FEMENIA, JUNT A DAVID ZORÍO, DE CASTELLÓ, ÀLVAR JORNET, DE GUADASSUAR I NACHO SÁNCHEZ DE BÉTERA FEREN UN VIATGE A LA COMARCA DE L'ALT PALÀNCIA.
DISSABTE DE MATÍ, VISITAREM EL CAMPANAR DE EL TORO, EM EL QUAL REPARAREN LA TRANSMISSIÓ DES DEL MOTOR ELÈCTRIC FINS AL RELLOTGE, A LA QUAL LI FALTAVA UN CARAGOL I PROVOCAVA EL NO-FUNCIONAMENT DE LES SAJETES. DISSABTE DE VESPRADA VISITAREN EL CAMPANAR DE BARRACAS I EL DE JÉRICA, EN EL QUAL ENS ACOMPANYÀ UN DELS CAMPANERS, MANUEL BELLÓN.
DIUMENGE AL MATÍ VISITAREM EL CAMPANAR DE BEJÍS I PER LA VESPRADA DE RETORN A VALÈNCIA INTENTAREM PUJAR AL DE SONEJA, TORRES TORRES, PETRES, SAGUNT, PUÇOL I BURJASSOT, LA VISITA ALS QUALS NO VA SER POSSIBLE PER L'ABSENCIA DE LES AUTORITATS CAMPANERES O PARROQUIALS PERTANYENTS.HA SIGUT UN BONIC VIATGE QUE DES DE CAMPANERS DE SAGRA DESITGEM QUE ES REPETISCA I ESPEREM REBRE LA VISITA DELS CAMPANERS ABANS ESMENTATS PER TAL DE VISITAR EL NOSTRE CAMPANAR I ELS DE LES POBLACIONS VEINES.

1 comentari:

  1. Hem passat tot un cap de setmana meravellós tots quatre junts (a mi desgraciadament se m'ha passat VOLANT, mai no havia viscut tan intensament un parell de dies com els que vam tindre allí) i espere que prompte ens tornem a reunir un altra vegada a Sagra.
    Tampoc cal oblidar la gran labor de la Colla de Campaners d'Ontinyent, on cal destacar en especial la seua gran labor per velar pel patrimoni campaner i sobretot la seua gran cordialitat. No dubte que us ajudaran a potenciar al màxim la futura Associació de Campaners a Sagra i que podreu comptar amb ells per a qualsevol cosa.
    Quan vages a Ontinyent ja veuràs; és que no es pot descriure solament amb paraules, la veritat.

    ResponElimina