dilluns, 29 de setembre del 2008

ES CELEBRA EL 150 ANIVERSARI DEL CAMPANAR DE SAGRANOMÉS ES SUSPÉN EL CONCERT DE CAMPANES A CAUSA DE LA PLUJA

ELS PASSATS DIES 26,27 I 28 DE SETEMBRE EL POBLE DE SAGRA VA CELEBRAR EL 150 ANIVERSARI DE LA CONCLUSIÓ DE LA CONSTRUCCIÓ DEL CAMPANAR.
EL DIVENDRES PER LA VESPRADA ES VA PROCEDIR AL MUNTATGE DE L'EXPOSICIÓ A L'AJUNTAMENT AIXÍ COM A L'ENGALANAMENT DEL CAMPANAR AMB ELS SEUS COBERTORS.
A LES 8 DE LA VESPRADA ES VA FER LA SALUTACIÓ A LA MARE DE DÉU, MÉS CONEGUDA COM L'AVE MARIA, I UN VOL DE VESPRA.

JA EL DISSABTE, LES CAMPANES VAN SONAR A LES 9 DEL MATÍ PER DESPERTAR AL POBLE I PER DONAR PAS A LA INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ SOBRE CAMPANES, CAMPANERS I TOCS TRADICIONALS QUE ES VA REALITZAR A LES 10.

A MIGDIA ES VA FER EL TOC DE L'ÀNGELUS AIXÍ COM UN VOL GENERAL.

PER LA VESPRADA A MÉS DE LA CONTINUACIÓ DE L'EXPOSICIÓ ES FEREN PORTES OBERTES DEL CAMPANAR AMB UNA AFLUÈNCIA DE MÉS DE 50 PERSONES.

CAP A LES 18:00 VA ARRIBAR LA COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT AMB EL SEU CAMPANAR MÒBIL I VA COMENÇAR EL MUNTATGE DE TOTS ELS EQUIPS DE SO I LLUM PER AL CONCERT.

A CAUSA DE L'ORATGE NO ES VA PODER FER EL SOPAR DE GERMANOR A LA PLAÇA, TANMATEIX EL CONCERT VA SEGUIR EN PEU PERÒ POCS MINUTS ABANS DE LES ONZE DE LA NIT, HORA EN LA QUE ESTAVA PREVIST REALITZAR EL CONCERT, ES VA INICIAR UNA FORTA PLOGUDA QUE VA OBLIGAR A LA COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT I A LA COLLA DE CAMPANERS DE SAGRA A SUSPENDRE EL CONCERT PER POSSIBLES DANYS QUE POGUEREN OCORRER ALS EQUIPS TÈCNICS DE LLUM I SO.

EL DIUMENGE ES VA REALITZAR EL VOL D'ALBA I A LES 12 LA MISSA MAJOR PER ELS 150 ANYS DE CAMPANAR AMB TOTS ELS TOCS REALITZATS DE MANERA MANUAL QUE VAN SER: ELS TRES AVISSOS DE MISSA I EL TOC DE GLÒRIA, SERMO , ELEVACIÓ I VOL FINAL.

TAMBÉ DIUMENGE DURANT TOT EL DIA VA SEGUIR L'EXPOSICIÓ.

ELS MEMBRES DE LA COLLA DE CAMPANERS DE SAGRA ESTEM MOLT SATISFETS PER ELS RESULTATS DELS ACTES TOT I LA SUSPENSIÓ DEL CONCERT, ÉS A DIR LA PART CENTRAL DE TOTS ELS ACTES. PER AIXÓ TENIM D'AGRAÏR A AQUELLES PERSONES QUE DESINTERESSADAMENT ENS HAN AJUDAT EN L'ORGANITZACIÓ AIXÍ COM ALS NOSTRES BENVOLGUTS COMPANYS DE LA COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT.

ESPEREM PODER FER EL CONCERT EN UNA ALTRA OCASIÓ AMB UN MILLOR ORATGE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada