dilluns, 6 de juliol del 2009

DIA DE TOCS A TEULADAEl passat dissabte 4 de juliol, la Colla de Campaners de Sagra es desplacà a la localitat de Teulada per a realitzar tocs manuals durant tot el dia amb motiu de l'arribada de la reliquia de Sant Vicent Ferrer.

Els tocs començaren a les nou del mati amb la realització del repic de l'alba i la primera salutació a la Mare de Déu.
Durant tot el mati hi hagueren diferens repic i tocs on destacà el repic i el vol realitzat a l'arribada del Bisbe de Vannes a la Parròquia de Santa Caterina i dels quals es va quedar asombrat per la nostra tasca.
Per acabar el matí a les 12 es realitzà el repic de l'Angelus, la segona salutació a la Mare de Déu i un vol de totes les campanes de la ciutat.

Ja per la vesprada a les 7:30 el toc del capvespre i l'Ave Maria donaven lloc als tres avisos de la processó, durant la processó es realitzaren repics, solos de la campana de Sant Vicent, i vols de glòria a l'entrada de la imatge a la plaça major i a l'entrada a la parròquia.

Seguidament començà la missa i es realitzaren els tocs del glòria, sermo la consagració i el vol final amb la participació especial de la campanets de l'ermita de la divina pastora.En acabar la missa es realitza un vol final i una vegada baix tots els campaners reberem personalment la felicitació del rector de Teulada, de la corporació municipal i la del Bisbe de Vannes, qui ens felicità i valorà la nostra llavor cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada