dimecres, 6 de gener del 2010

Crònica del Nadal de 2009






En primer lloc, en nom de tota la Colla de Campaners volem desitjar a tots els nostres lectors un bon any nou 2010.

Aquest Nadal ha sigut molt intens, començàvem la nostra activitat el 23 de desembre, dia en què l'Arquebisbe de València, l'excel·lentíssim en Carles Osoro, rebia en audiència una representació dels campaners de: Ontinyent, Moixent, l'Alqueria, Albaida, Sagunt, Massanassa, Catedral de València, Campanar i Sagra, i no com diu la premsa, del "Gremi de Campaners", entitat desapareguda fa anys i que, per tant, tampoc té cap òrgan de govern, com afirma la premsa. És indescriptible la sensació i l'espiritualitat d'aquell encontre amb els germans campaners i el pastor de la diòcesi, qui ens va agrair el nostre treball i va declarar: "Os considero mucho más que un gremio o asociación, tras haberos escuchado me voy con la completa sensación de que me he reunido con un movimiento o grupo pastoral que evangeliza y ayuda a transmitir el cristianismo a través del hermoso lenguaje de las campanas".

Durant el Nadal s'han realitzat tots els tocs per a les celebracions litúrgiques, però de manera elèctrica, a causa del mal estat del campanar de Sagra.

1 comentari:

  1. Totalment d'acord amb tot, van ser paraules d'ànim per a tots els campaners que, com dius, no són el Gremi. Sóc el primer que es va molestar de vore que la premsa encara no s'entera (i ja fa 5 anys que no existeix...)

    ResponElimina