dissabte, 3 de maig de 2008

GRAN ÈXIT DEL CONCERT-TOC DE CAMPANES AMB MOTIU DEL 25e ANIVERSARI DE LA IMATGE NOVA DE LA MARE DE DÉU DELS DESAMPARATS D'ORBA


HUI ELS CAMPANERS DE SAGRA, HEM FET EL NOSTRE PRIMER TOC OFICIAL "FORA DE CASA"
A UNS POCS MINUTS DE LES SIS DE LA VESPRADA COMENÇAVEM A VOLTEJAR LES CAMPANES MENUDA I MITJANA, EN EL MOMENT QUE LA MARE DE DÉU HA FET LA ENTRADA AL POBLE PER EL CARRER DENIA, S'HA INCORPORAT LA CAMPANA GROSSA

DURANT LES 4 VEGADES QUE HA PASSAT LA VERGE PER LA PLAÇA HEM FET VOLS GENERALS

JA A LES 8 DE LA VESPRADA LA MARE DE DÉU HA FET LA ENTRADA A LA PLAÇA I S'HA QUEDAT MIRANT AL CAMPANAR, ALESHORES HA COMENÇAT EL TOC DEFINITIU, S'HA FET UN "MINI" COR BISBAL DE LA GROSA, A CONTINUACIÓ S'HA QUEDAT FENT UN SOLO I S'HA DEIXAT CAURE, MENTRE S'APARAVA HA COMENÇAT UN DIALEG ENTRE LA MENUDA I LA MITJANA I JA QUAN LA GROSSA S'HA PARAT, UNA SÉRIE DE DRANGS DE LES CAMPANES MENUDA I MITJANA EN ORDRE CREIXENT DE VELOCITAT FINS ASSOLIR LA VELOCITAT MÀXIMA POSSIBLE HA DONAT PAS A 21 BATALLADES DE LA GROSSA O "SALVES D'HONOR" MENTRE REPICAVA LA XICOTETA.

AL FINAL DE LES 21 BATALLADES UN FORT APLAUDIMENT DE TOT EL POBLE CONCENTRAT A LA PLAÇA, HA DONAT LLOC AL VOL GENERAL I A L'ENTRADA DE LA MARE DE DÉU A L'ESGLESIA.

3 comentaris:

  1. Jo vaig ser testic de aquest concert de campanes a Orba i vos puc dir que va ser tot un exit. Enhorabona als campaners, i a continuar aixi.Vos desitje molts exits com aquest. Ben fet, xicons.

    ResponElimina
  2. jo vaig ser testic de aquest concert de campanes, i puc dir que va ser tot un exit. Vos done la enhorabona i vos desitje molts exits com aquest. Ben fet, xics.

    ResponElimina
  3. eeeeei que t'has oblidat de ficar a l'article el poble on heu fet el concert!!! enhorabona de totes formes si va anar bé.

    ResponElimina