dilluns, 26 de maig del 2008

VISITA A ONTINYENT


EL PASSAT DISSABTE I DIUMENGE 24 I 25 DE MAIG, UN DELS CAMPANERS DE SAGRA, VICENT FEMENIA,VA ESTAR DE VISITA A ONTINYENY, ALLI ELS MEMBRES DE LA COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT EL REBEREN I JUNT A ELLS VA TOCAR ALS CAMPANARS DE LA VILA, SANT CARLES BORROMEU, SANT MIQUEL I L'ERMITETA DE LA CONCEPCIÓ.
EL DISSABTE JUNT A NATXO SÀNCHEZ DE BÉTERA, VAN VISITAR EL CAMPANAR I L'ESGLESIA DE SANT CARLES BORROMEU I DESPRÉS ANÀREN AL CAMPANAR DE LA VILA A TOCAR PER LA VESPRA DEL CORPUS, DURANT ELS TOCS, PRIMER JUNT AMB OSCAR, CAMPANER D'ONTINYENT I DESPRES JUNT A NATXO, TOCÀ LA CAMPANA GROSSA, ANOMENADA "PETRA".
JA DIUMENGE DE MATÍ TOCÀ JUNT A XIMO SILVESTRE, NATXO I RAFAEL BALLESTER, CAP DE LA COLLA, ALS CAMPANARS DE L'ERMITETA DE LA CONCEPCIÓ, SANT MIQUEL I SANT CARLES PER A CULMINAR EL MATÍ AL CAMPANAR DE LA VILA ON TOCA LA CAMPANA "MARIA" I CONEIXÉ A MÉS CAMPANERS I CAMPANERES D'ONTINYENT.
PER LA VESPRADA A LES 5 MENYS 10, COMENÇA EL CONCERT CERIMONIAL ANOMENAT "EL REPIC" I DESPRÉS ES REALITZAREN ELS TOCS DE MISSA MAJOR I ELS VOLS DE PROCESSÓ.
EN ACABANT HI HAGUE UN APERITIU-SOPAR A LA SEU DELS CAMPANERS D'ONTINYENT QUE CULMINÁ EL FABULOS CAP DE SETMANA.

ELS CAMPANERS DE SAGRA I EN ESPECIAL VICENT FEMENIA, ESTEM AGRAITS PER EIXA HOSPITALITAT VOSTRA I EL TRACTE REBUT, QUE ÉS EL QUE US FA UNA GRAN COLLA NO SOLS DE CAMPANERS, SINÓ D'AMICS, UNA GRAN FAMÍLIA. I A MÉS ESPEREM QUE AQUESTA VISITA SIGA LA CONTINUACIÓ D'EIXA GRAN AMISTAT, JA ESTABLERTA EN SANT ANTONI DE SAGRA.TANMATEIX ESTEU CONVIDATS AL NOSTRE POBLE SEMPRE QUE VULGAU. FINS PROMPTE!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada