divendres, 13 de juny del 2008

XIII TROBADA DE CAMPANERS



Estimats amics,

indubtablement la nostra Comunitat està d’enhorabona en quan a la conservació del patrimoni cultural campaner, tot i que ben bé sabem, encara queda molt per fer.

Possiblement a dia d’avui som l’autonomia de referència en Espanya en quan a restauració de campanes, empreses, subvencions i associacions culturals.

Per totes aquestes raons i més, la nostra jove associació, Campaners de Morvedre, ha pensat realitzar una trobada de Campaners on tots aquells que ens dediquem d’una forma o altra al món de les campanes (fonedors, restauradors, professionals, aficionats, campaners, estudiosos, etc.) puguem en primer lloc, trobar-se i conèixer-nos, establir vincles d’unió, i en segon lloc, parlar, debatre, posar en comú i proposar projectes i treballs.

Pensem que pot resultar beneficiós per tothom aquest tipus de reunions i esperem que totes les colles i grups de campaners valencians, com professionals que treballen en aquest territori s’involucren, participen i aporten els seus coneixements que sempre seran profitosos.

En breu rebreu el programa oficial d’actes i activitats en els quals esperem que participeu.

Programa d'actes
la XIII Trobada de Campaners en Sagunt que tindrà lloc en el saló d’actes del Consell Agrari de Sagunt (Plaça de la Trinitat, 1):

09:30 Inauguració de la Trobada.
10:00 Exposició de propostes per part de les colles.
11:00 Café.
11:30 Exposició de propostes per part de les empresses.
12:30 Visites als campanars del Raval i de la Vila de Sagunt.
13:30 Cloenda en l’Arxiprestal de Santa Maria.

14:30 Dinar (Poliesportiu de Petrés)

17:30 Visita al campanar de Petrés i mostra de tocs.

Recordem que per a qui vulga quedar-se al dinar, caldrà avisar com a molt tard fins al dia 19 de juny per fer la reserva i tindrà un cost de 12€ que s’haurà d’abonar al principi de la Trobada.

Esperem la vostra participació, rebeu una cordial salutació.
NOTA: Cal notificar l'assistència al dinar al telèfon 607 991 162 o a la direcció de correu electrònic: campanersdemorvedre@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada