divendres, 16 de gener del 2009

FA UN ANY...




Aquest cap de setmana es celebra a Sagra la festivitat de Sant Antoni Abad,aquesta celebració, una de les més tradicionals sagratines, ens fa recordar el que va passar fa un any:
L'any passat els veis de la Plaça i el carrer Major -encarregats d'organitzar la festa- ens demanaven que tocarem manualment per a les festes de Sant Antoni, cosa que seria el nostre primer toc formalitzat i oficial.



El dia va arribar i a migdia del dissabte, després d'algun entrebanc, realitzavem el toc de la vespra.

Per la boqueta nit arribava a Sagra una representació de la Colla de Campaners d'Ontinyent que d'aquesta manera amb el seu recolzament i estima ens donava l'empenteta definitiva per formar la Colla de Campaners de Sagra, a ells amb tota l'estima gràcies.
Aquella mateixa nit i junt amb ells feiem el vol a l'inici de la cremada de la foguera i després aplegats al voltant del foc i degustant els deliciosos bunyols i la mistela compartien les nostres experiències campaneres.



Ja l'endemà feiem el vol d'alba i a continuació els vols i tocs de missa major i per la vesprada els tocs de la benediccio dels animals que concluien amb el nostre primer toc manual oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada